Top

Hospitality vacatures

The HospitalitistHospitality vacatures

Het is belangrijk voor ons dat alles wat wij doen bijdraagt aan het gevoel van gastvrijheid binnen een bedrijf of de ervaring van een gast. Jij bent daar een belangrijk onderdeel in, omdat jij het contact met de gast hebt en invloed hebt op hun ervaring.

 

 

Hospitality vacatures Amsterdam, Den Haag, Utrecht

 

Wij bieden Hospitality vacatures in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Zo kom je te werken in hotels, restaurants en “experiences”. Je werkt in de bediening, achter de bar of als gastvrouw/heer en bezorgt anderen de tijd van hun leven. Wij helpen je graag bij jouw ontwikkeling door middel van trainingen in gastvrijheid en inzicht in jouw sterke en verbeterpunten.

Jij:

  • Bezit een grote ontwikkelingslust
  • Bent minimaal 1 dag per week beschikbaar (meer mag altijd)
  • Bent minimaal 18 jaar oud
  • Bent woonachtig in Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam

 

Wij:

  • Bieden trainingen en begeleiding
  • Plannen je in wanneer jou dat uitkomt
  • Verwelkomen je in ons gezellige team met gezellige borrels en uitjes.

In Amsterdam werken we bijvoorbeeld bij LOOK OUT en bij THIS IS HOLLAND, twee ervaringen die om de stad en ons land draaien. De LOOK OUT introduceert Amsterdam op een manier zoals je haar nog nooit gezien hebt en bied de mogelijkheid om op de hoogste schommel van Europa te gaan. THIS IS HOLLAND is de eerste “flight experience” van Europa en toont Nederland aan haar bezoekers in vogelvlucht. Jij kan daar achter de kassa staan, bij de Merchandise of bij de “experience” zelf. Maar we bieden ook mogelijkheden in hotels als Hilton en bijzondere locaties als Kasteel Groeneveld.

Aan jou de mogelijkheid zoveel te leren en te zien als jij wil!
Klaar om jouw ontdekkingsreis te beginnen?

Solliciteer direct