Top

Top 5 ontbijtplekken in Amsterdam voor tijdens ADE

The HospitalitistHospitality Top 5 ontbijtplekken in Amsterdam voor tijdens ADE

Top 5 ontbijtplekken in Amsterdam voor tijdens ADE

Vandaag is het dan zover: Amsterdam feest er weer op los met ADE! Onze talenten zullen ook dit jaar weer met ADE bij veel toffe evenementen en feesten aan het werk zijn. Voor alle feestgangers onder ons hebben wij dé top 5 hangover-ontbijtplekken van Amsterdam samengesteld. Hier kun je na een mooi feestje heerlijk uitbrakken met een goed ontbijt.

 

  1. De Ysbreeker

De Ysbreeker is van 08:00 uur ’s ochtends tot 01:00 uur ’s nachts geopend dus de hele dag de tijd voor een heerlijk hangover-ontbijt. De Ysbreeker burger is mijn persoonlijke favoriet, maar je kunt hier ook gewoon van de dinerkaart bestellen, dus voor ieder wat wils! Met een heerlijk terras aan de Amstel is dit de plek om uit te brakken als de zon toch nog even doorbreekt!

 

  1. The Breakfast Club

The Breakfast Club heeft maar liefst 5 verschillende locaties in Amsterdam, dus er is altijd wel eentje bij jou in de buurt! Bij The Breakfast Club kan je terecht voor een lekker all-day ontbijt of lunch in de stijl van o.a. Parijs en New York. Hierbij serveren ze verse sappen of smoothies, maar voor de zware ochtend natuurlijk ook een goede bak koffie.

 

  1. G’s Bar (en Brunch Boat)

De G’s Bar is een all-day-brunch plek met 2 locaties in de Jordaan en een in de Pijp. Ze staan bekend om hun geweldige Bloody Mary’s voor als je al weer zin hebt gekregen in een drankje, maar ook echte classic brunch gerechten zoals eggs benedict ontbreken hier zeker niet! Ook hebben ze een “Brunch Boat” waar je in het weekend een vaartocht kan reserveren. Uitbrakken met een heerlijke brunch terwijl je rond vaart door de grachten, wat wil je nog meer?

 

  1. Staring at Jacob

Op een brakke ochtend heb je vaak zin in een vette hap. Bij Staring at Jacob moet je zeker geen Hollandse broodjes verwachten. Het menu is geïnspireerde op echt Amerikaanse brunchgerechten! Van fried chicken tot pancakes, niet altijd even gezond maar dat maakt het er zeker niet minder lekker op!

 

  1. Benji’s

Ontsnap aan Amsterdam na een drukke avond stappen in de groene oase van Benji’s. Het interieur is een mix van veel groen en industriële vibes, dus dé perfecte plek om tot rust te komen! Op de kaart bij Benji’s vind je zowel gezonde ontbijtjes als guilty pleasure brunch gerechten. Denk aan een Granola bowl met vers fruit en huisgemaakte granola en scrambled of gepocheerde eieren. Of wat dacht je van een broodje Roasted beef met parmazaan en truffelmayonaise?

 

The Hospitalitist wenst iedereen alvast een te gek ADE toe!

 

Door: Lotte Baauw

No Comments

Leave a Comment